Jarno en Annemieke zijn gedreven en gepassioneerde ondernemers. Naast liefde voor het vak staat het fietsen en alles omtrent het fietsen centraal bij huize Klaucke.
Jarno is jaren lang actief wielrenner geweest.

Hij reed veel internationale wedstrijden. Al snel ging hij daarnaast vanuit hobby aan het werk als monteur bij Halfords, werkte zich op als bedrijfsleider bij BikeWorld, en specialiseerde zich meer en meer bij het voormalige Bike & Hike in Steenwijk. Ten tijde van overname van de winkel van Veen in Assen, was het motto van Jarno en Annemieke niet anders dan nu: mensen op welk niveau dan ook, op wat voor fiets dan ook, met plezier op de fiets krijgen en houden. Daarbij hoort een eerlijk en persoonlijk advies op maat.

Jarno zijn vakkennis en kunde op het gebied van fietspositionering, verkoop advies, en kunde in de werkplaats, is inmiddels in Assen en omstreken bij velen bekend. Als ‘Dr. Bike’ reviseert en repareert hij alles dat in de werkplaats aangeboden wordt. Bovendien zijn Jarno en Annemieke voortdurend druk met allerlei activiteiten. Zo organiseren we jaarlijks gratis sleutelclinics, zijn we bijzonder trots op het MTB Team Klaucke en zijn we de initiatiefnemers van de damesgroep Lef in Assen. Annemieke fietst regelmatig met deze groep, vaak aangestuurd en begeleid met trainingsadvies van Jarno.
Wie bij ons komt, kan een eerlijk advies verwachten met alle kennis die hier in huis is. we communiceren zo helder mogelijk over alle mogelijkheden die er zijn. Zo weet u wat u kunt verwachten. Met steeds dat ene doel voor ogen. Fietsplezier!

Volg ons / Mail ons