De fietsspecialist van Assen en omstreken

Welkom bij Klaucke Tweewielerhuis. Klaucke Tweewielerhuis is al jaren de fietsspecialist van Assen en omstreken en onderscheidend door onze professionele werkplaats en gespecialiseerd personeel. Of het nu om een Racefiets, Mountainbike, E-bike ,stadsfiets  of kinderfietss gaat, voor alle soorten hebben we de specialisten in huis. Wij zijn geen dozenschuivers of webwinkel en nemen alle tijd voor de klant. Samen met u proberen we, onder het genot van een kopje koffie of thee, erachter te komen wat voor u de beste fiets is en alleen als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Jarno en Annemieke zijn gedreven en gepassioneerde ondernemers. Naast liefde voor het vak staat het fietsen en alles wat daar mee te maken heeft, centraal huize Klaucke.

Fietsmeting en Costumizing

Wielersport doe je voor je plezier. Dat plezier kan aardig verpest worden door een verkeerd afgestelde fiets. Daarom bieden wij al jarenlang de mogelijkheid om een professionel fietsmeting (Bikefit) uit te voeren en op basis van de resultaten de fiets en schoenplaatjes af te stellen.

Ook al heeft u de fiets niet bij ons gekocht, wij bouwen uw fiets om naar uw wensen. We stellen uw fiets af op uw lengte en passen het materiaal aan mocht dat nodig zijn. Lees meer hierover op BikeFit

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ook wij proberen in de keuzes van bijvoorbeeld onze producten oog te hebben voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Kleding uit onze winkel is gemaakt door Europese kleermakers. Dat heeft een prijs maar we denken dat de consument gebaat is bij een kwalitatief hoogstaand product waar geen kinderhanden aan kleven. Daarnaast wordt onze winkel verlicht door led-verlichting, wordt de winkel voorzien van stroom door 58 zonnepanelen (uw electrische fiets wordt hier dus volledig groen opgeladen), doen we aan afvalscheiding en gebruiken we biologisch afbreekbare oliën in de werkplaats. Ook maatschappelijk vinden we het belangrijk om op sportief gebied en op het gebied van goede doelen ons beste beentje voor te zetten.

Contact en openingstijden

Graag heten we u welkom in onze fietsenwinkel in Assen. Onze openingstijden zijn:

Maandag 10:00 - 19:00 uur
Dinsdag 10:00 - 19:00 uur
Woensdag 10:00 - 19:00 uur
Donderdag 13:00 - 19:00 uur
Vrijdag 10:00 - 21:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Koopzondag 12:00 - 17:00 uur
(laatste zondag van de maand)  

 

Liever op afspraak? Dat is mogelijk op maandag en woensdag avond vanaf 20:00 uur. 06-24385478

Wilt u meer weten of een afspraak maken, dan kunt u bellen naar  0592-866 142 of 06-24385478 of een bericht sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen. Klik hier voor de Route

 

 

 

 

Volg ons / Mail ons